Wanneer u langer wil genieten van uw terras, is een overkapping een comfortabele oplossing. Ook hiervoor wordt steeds op maat gewerkt. In feite loopt dit proces gelijk met dat van het ontwerpen en plaatsen van een leefveranda.

Het belangrijkste verschil met een leefveranda, is dat er bij een (terras)overkapping of pergola wordt gewerkt met niet-thermische aluminium profielen. Dat betekent dat in deze profielen geen thermische brug is voorzien en ze bijgevolg ook geen isolerende functie hebben. Hierdoor is de kostprijs van deze profielen uiteraard een stuk lager dan de thermisch onderbroken profielen.

Voor de constructie gelden echter dezelfde mogelijkheden als bij een veranda: de dakvorm, dakbedekking (inclusief zonwerende beglazing of dakpanelen), kleurkeuze, wanden en opengaande delen zijn de elementen waarmee u uw eigen pergola vorm geeft.

Indien nodig kunnen wij u uiteraard bijstaan indien er aansluitende werken noodzakelijk zouden zijn voor de realisatie van uw gewenste overkapping. Hierover vindt u meer informatie op onze pagina over totaalprojecten.